Fogfehérítés 15. XV. kerület

A fogfehérítés iránt egyre növekszik az igény, ami érthető is, hiszen az elszíneződött fogak ápolatlanságot, elhanyagoltságot sugallják, míg a fehér fogsor az egészség és a jól ápoltság velejárója. Az ember benyomását sok tényező befolyásolja. Ezek közé tartozik az ápolt külső és az egészséges mosoly. Ha fontos neked az első benyomás, az összképet nagymértékben meghatározza az egészséges és esztétikus fogazat, melyet részben fogfehérítés révén lehet elérni.

www.smileon.hu

Manapság egyre több ember szeretné elszíneződött fogait fogászati eljárással szép fehérré varázsolni. A fogápolásnak ezen módszere a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem fájdalmas.

A fogfehérítés az Ön számára is könnyen elérhető módszer arra, hogy fogai egészségesek és fehéren csillogóak legyenek.

Ha Ön is fehérebb fogakat szeretne, több százezer forint elköltése nélkül, akkor próbálja ki a SmileOn otthoni fogfehérítést, amely hatékonyan és biztonságosan távolítja el a szennyeződéseket a fogakról.

Tovább a www.smileon.hu oldalára!

 

A fogak színét számos tényező befolyásolja

A jól végrehajtott és rendszeres fogmosás ellenére is elszíneződhet fogazatunk. Sokan hiszik, hogy fogaik színe csupán a genetikai adottságtól függ, pedig ez egyáltalán nem így van.

Minden fognak van egy saját természetes színe, ami a fogunkban lévő belső fog anyagtól, a dentintől függ. A fogazat elszíneződését számos külső tényező okozhatja. Egyrészt a fogak felszínére tapadt fogkő és az erre lerakódott színezőanyagok, másrészt a fog mélyebb részeibe beszivárgott színezőanyagok.

Az életkor előrehaladtával sötétedik a fogak színe és romlik állaguk, de azok az élelmiszerek, amelyekben nagy mennyiségben fordul elő mesterséges színezőanyag, szintén elváltozást okozhatnak a fogazat színezetében.

Fogfehérítés 15. XV. kerület

Köztudott, hogy egy1. I. kerület Fogfehérítés árakes italok, például a tea és a kávé szintén fogelszíneződést okozhatnak, sőt gyógyszerek, illetve gyógyhatású készítmények és betegségek is elszíneződéshez vezethetnek.
A dohányzás miatt fogkő képződhet, ami egyenes utat jelent az elszíneződéséhez.
A fogakhoz tapadó lepedék és a fogkő egyébként a leggyakoribb oka a fogfelszín elszíneződésnek.

 

tovább a www.smileon.hu oldalára!